top of page

Introductie

Mijn naam is Toine van den Broek, Psychosomatisch Kinesist.

Ik behaalde mijn Licentiaat in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie te Utrecht. Na 15 jaar in Nederland als fysiotherapeut te hebben gewerkt, ben ik sinds 2013 als zelfstandig kinesist werkzaam te Hamont.

 

Naast de reguliere kinesitherapie, heb ik mij gespecialiseerd in de psychosomatische kinesitherapie. In België is dit nog een onbekende specialisatie. Het is een 3 jarige (master) opleiding bovenop de kinesitherapie studie. Verder heb ik een module Craniosacraal therapie gevolgd, wat mij nog meer de verbanden in het lichaam deed inzien.

 

In mijn aanpak wordt er dus naar alle facetten van U als mens gekeken, zowel fysiek en mentaal als de koppeling naar de organen.
Aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek, zullen we samen een behandelplan opstellen.

Verder ben ik gespecialiseerd in COPD & Astma, ademhalingstherapie, revalidatie, onbegrepen pijnklachten, preventie & voorlichting, rugscholing (individueel en/of in groepen) en cognitieve gedragstherapie.

Natuurlijk kunt U ook voor de reguliere kinesitherapie behandelingen bij mij terecht. Ook medewerkers van Defensie kunnen bij mij terecht voor behandeling, ik ben een 

bottom of page